5 Cara Mupangat Eceran saka Monitoring Sosial Hyperlocal

Perusahaan ritel saingan karo raksasa ritel online kaya Amazon lan Zappos. Toko bata lan mortir ritel ngarahake nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan. Lalu lintas sikil minangka langkah motivasi lan minat pelanggan (kenapa individu luwih seneng teka ing toko kanggo tuku yen kasedhiya tuku online). Keuntungan kompetitif sing didol saka pengecer ing toko online yaiku konsumen sing cedhak lan siap nggawe

Potret Pelanggan Mobile

Teknologi seluler wis ngowahi kabeh. Para konsumen bisa blanja, entuk pituduh, browsing web, sesambungan karo kanca liwat macem-macem jinis media, lan nyathet uripe nganggo siji piranti sing cukup cilik supaya bisa pas karo kanthong. Ing taun 2018, kira-kira 8.2 milyar piranti seluler aktif bakal digunakake. Ing taun sing padha, perdagangan seluler dijangka nganti $ 600 milyar ing penjualan tahunan. Cetha, jagad bisnis ditindakake kanthi paling anyar