Kesempatan Pemasaran Hulu, Upselling, lan Hilir Kanggo Pertumbuhan Bisnis

Yen sampeyan takon babagan umume wong-wong sing nemokake pamirsa, sampeyan bakal asring nanggap wangsulan sing sempit. Umume kegiyatan pariwara lan pemasaran digandhengake karo pilihan vendor ing perjalanan panuku ... nanging apa wis kasep? Yen sampeyan minangka perusahaan konsultasi transformasi digital; contone, sampeyan bisa uga ngisi kabeh rincian ing spreadsheet kanthi mung ndeleng prospek saiki lan matesi strategi sing sampeyan mahir. Sampeyan bisa uga nindakake

Apple iOS 14: Privasi Data lan Armageddon IDFA

Ing WWDC taun iki, Apple ngumumake panyusutan Pengenal Pengguna iOS kanggo Pengiklan (IDFA) kanthi rilis iOS 14. Tanpa diragukan, iki minangka pangowahan paling gedhe ing ekosistem pariwara aplikasi seluler sajrone 10 taun kepungkur. Kanggo industri pariwara, penghapusan IDFA bakal nambah lan bisa nutup perusahaan, nalika nggawe kesempatan sing luar biasa kanggo wong liya. Amarga gedhene pangowahan iki, dakkira luwih becik nggawe

ShortStack: Kaca Landing Facebook lan Kontes Sosial Gampang

Yen sampeyan nggunakake Facebook minangka sumber daya kanggo nuntun lalu lintas menyang bisnis liwat kontes utawa ajakan-ajakan, nggunakake platform sing terintegrasi sosial iku kudu. Kanthi ShortStack sampeyan bisa nggawe corong saka sumber tartamtu - email, media sosial, iklan digital - menyang kaca web kanthi fokus sing target banget. Kaca Landing Facebook Kanthi ShortStack, sampeyan bisa nggawe nomer landing landing interaktif tanpa wates kanggo kontes, hadiah, kuis, lan liya-liyane kanggo nyambung

Taskade: Manajer Tugas Wektu Nyata kanthi Ngedit Video lan Kolaboratif

Ing wulan pungkasan iki, aku dijaluk karo rong perusahaan sing beda kanggo nggunakake sistem manajemen kanggo proyek kasebut. Kalorone padha nggegirisi. Sijine terus terang; Manajemen proyek sing mateni produktivitas. Sistem manajemen proyek kudu gampang digunakake yen sampeyan pengin tim dadi produktif. Aku seneng karo platform manajemen tugas sing gampang, lan mula iku dirancang karo Taskade. Apa sing diarani Taskade? Taskade minangka aplikasi kolaborasi wektu nyata kanggo ide, target, lan tugas saben dinane. Ngatur

Cara Nggawe Kaca Produk Toko Seluler Polandia ing Pra-peluncuran

Tahap pra-peluncuran minangka salah sawijining periode paling kritis ing siklus aplikasi. Penerbit kudu ngatasi pirang-pirang tugas sing ngetrapake katrampilan manajemen wektu lan prioritas. Nanging, mayoritas akeh pemasar aplikasi gagal nyadari yen uji coba A / B sing trampil bisa ngrampungake dheweke lan mbantu nindakake macem-macem tugas sadurunge diluncurake. Ana macem-macem cara penerbit bisa nggunakake tes A / B sadurunge debut app