Platform Manajemen Spa lan Salon Salonist: Janjian, Inventarisasi, Pemasaran, Payroll, lan liya-liyane

Salonist minangka piranti lunak salon sing mbantu spa lan salon ngatur gaji, tagihan, melu klien, lan nglakokake strategi pemasaran. Fitur kalebu: Setelan Janjian kanggo Pesenan Online Spa lan Salon - Nggunakake piranti lunak pesenan Salonistis Online, para pelanggan bisa gawe jadwal, gawe jadwal, utawa mbatalake janjian ing endi wae. Kita duwe kapabilitas situs web lan app sing bisa dilebokake karo media sosial Facebook lan Instagram. Kanthi iki, proses pesenan sakabehe rampung

Lumavate: Platform Aplikasi Seluler Kode Low kanggo Pemasar

Yen sampeyan durung nate krungu istilah Progressive Web App, iku teknologi sing kudu sampeyan wigati. Bayangake jagad sing ana ing antarane situs web khas lan aplikasi seluler. Perusahaan sampeyan bisa uga pengin nduwe aplikasi sing kuat lan fitur sing luwih apik tinimbang situs web ... nanging pengin ngilangi biaya lan kerumitan nggawe aplikasi sing mbutuhake dikirim liwat toko aplikasi. Apa Aplikasi Web Progresif (PWA)?

Cara Ngapikake Tingkat Konversi Seluler Kanthi Dompet Digital

Tarif konversi seluler nuduhake persentase wong sing milih nggunakake aplikasi seluler / situs web sing dioptimalake seluler, saka total jumlah sing ditawakake. Nomer iki bakal menehi katrangan babagan kampanye seluler sampeyan, lan kanthi rinci, apa sing kudu ditambahake. Akeh pengecer e-commerce sing sukses ndeleng bathi sing mudhun nalika pangguna seluler. Tingkat ninggali keranjang belanja iku akeh banget kanggo situs web seluler, lan yen sampeyan lagi

Tren Saben Pangembang Aplikasi Seluler Perlu Diketahui kanggo taun 2020

Ing endi wae sampeyan katon, jelas manawa teknologi seluler wis dadi integrasi ing masarakat. Miturut Allied Market Research, ukuran pasar aplikasi global nganti $ 106.27 milyar ing taun 2018 lan diprakirake tekan $ 407.31 milyar ing taun 2026. Nilai sing digawa app menyang bisnis ora bisa disuda. Nalika pasar seluler terus berkembang, pentinge perusahaan sing melu klien nganggo aplikasi seluler bakal dadi luwih gedhe. Amarga transisi saka

Mangkene 6 Cara Aplikasi Mobile Nganggo Pertumbuhan Bisnis

Amarga kerangka kerja seluler seluler nyuda wektu pangembangan lan nyuda biaya pangembangan, aplikasi seluler dadi kudu akeh perusahaan kanggo ndorong inovasi. Mbangun aplikasi seluler sampeyan dhewe ora larang regane lan angel banget kaya sawetara taun kepungkur. Bahan bakar industri minangka perusahaan pangembangan aplikasi kanthi pusat spesialisasi lan sertifikasi, kabeh agresif nggawe aplikasi bisnis sing bisa nyebabake saben aspek bisnis kanthi positif. Cara Mobile Apps