Cara Ngukur ROI Aplikasi Seluler

Kita lagi kerja bareng karo perusahaan mitra kanggo nggawe aplikasi seluler kanggo Android lan iOS saiki. Nalika wis nindakake aplikasi kita dhewe, aplikasi khusus iki mbutuhake manungsa waé sing luwih tliti tinimbang sing dibayangke. Aku mikir butuh wektu luwih suwe kanggo marketing, pengajuan, lan penerbitan aplikasi seluler tinimbang wektu pangembangan app! Temtunipun kita bakal nyetel pangarepan kanggo makarya kaya mengkene. Aplikasi iki minangka pengganti