Analitis sing Akeh Kanggo Pangembang Aplikasi Mobile

Yen sampeyan pangembang aplikasi seluler utawa perusahaan sampeyan duwe macem-macem aplikasi seluler, analytics tradisional ora bisa nyuda. Prilaku download, kinerja nyimpen lan prilaku panggunaan minangka data kunci sing bisa nulungi sampeyan bisa nambah sales utawa undhuhan kanthi signifikan, uga interaksi pangguna. Wong ngarep-arep pengalaman sing beda nalika ngobrol ing piranti seluler… lan analitik bisa mbantu sampeyan nemokake kesempatan. Countly minangka Platform Analytics sing mung fokus

Cara Dadi Pangembang Aplikasi Seluler

Aku mesthi mikir manawa aplikasi browser seluler bisa nggayuh aplikasi seluler - kaya aplikasi SaaS sing nggunakake piranti lunak desktop. Nanging, kanthi masalah privasi, geolokasi, geser lan kapabilitas seluler liyane… kayane aplikasi seluler isih tetep. Infographic saka Schools.com iki nerangake panjaluk lan proses sing bisa ditindakake tim sampeyan dadi pangembang aplikasi seluler. Gartner prediksi yen ing taun 2015, proyek pangembangan aplikasi seluler bakal luwih akeh tinimbang nomer aplikasi PC ing 4