Shoutem: Platform Pangembangan Aplikasi Mobile Paling Efisien

Iki minangka salah sawijining topik sing dak tresnani nalika klien. Aplikasi seluler bisa uga minangka salah sawijining strategi sing terus duwe biaya paling dhuwur lan bathi investasi paling murah yen ditindakake kanthi kurang. Nanging yen wis rampung kanthi apik, adopsi lan keterlibatan sing dhuwur banget. Saben dina udakara 100 aplikasi sing diunggah menyang pasar, sing 35 persen duwe pengaruh ing pasar.

Lebokake: Fitur Keterlibatan App Mobile Codeless

Lebokake dirancang supaya kampanye aplikasi seluler bisa ditindakake dening para pemasar tanpa prelu ngembangake aplikasi seluler. Platform kasebut nduweni macem-macem fitur keterlibatan sing bisa gampang dilebokake, dianyari, lan dikelola. Rangkaian fitur dibangun kanggo para pemasar lan tim produk kanggo nggawe pribadhi lelungan pangguna, micu kapan wae, nambah keterlibatan, lan ngukur lan nganalisis kinerja aplikasi. Aplikasi kasebut asale saka iOS lan Android. Fitur-fitur kasebut rusak

Flurry: Analytics Real-Time kanggo Aplikasi Mobile

Yen aplikasi seluler diterbitake, Flurry Analytics kudu ana. Iki kanggo Aplikasi Mobile kaya Google Analytics kanggo situs web. Sejatine saben panyedhiya platform seluler bisa nggabungake Flurry menyang solusine, mula ora perlu integrasi tambahan nalika nggunakake platform pihak katelu. Aplikasi seluler kita digawe dening Bluebridge, sponsor seluler, lan wis terintegrasi karo Flurry. Lan yen sampeyan wis nggawe koleksi aplikasi, Flurry ngidini sampeyan

Leanplum: A / B Tes Konten Seluler lan Pesen Sampeyan

Ngembangake lan nggunakake aplikasi seluler bisa dadi proses sing mboseni, akeh sumber daya lan frustasi kanggo perusahaan. Mung entuk persetujuan saka App Store kadang bisa dadi lega, aja nganti ngoptimalake aplikasi seluler sampeyan. Lan yen sampeyan duwe kesempatan kanggo ngapikake utawa nggawe aplikasi, biasane tegese pangembangan tambahan lan rilis anyar. Nanging, ana alternatif liyane. Leanplum minangka solusi optimalisasi integral kanggo aplikasi seluler sing bisa ditulung

MobileAppTracking: SDK kanggo Atribusi Instal Seluler

MobileAppTracking nawakake SDK (Android utawa iOS) kanggo gampang nggabungake pelaporan jaringan iklan utawa mitra penerbitan menyang kerangka pangembangan sampeyan. Sawise SDK digabungake, sampeyan bisa nglacak acara kanthi dinamis saka mitra pihak katelu. MobileAppTracking ora gumantung karo UDID minangka metode atribusi - padha ndhukung sawetara alternatif atribusi sing tundhuk karo kabijakan nyimpen app. Lacak panginstalan aplikasi seluler lan keterlibatan pangguna bali menyang pariwara seluler