E-niaga Liburan: Ponsel, Tablet lan Desktop

Iki minangka tampilan pangeluaran lan konversi sing apik banget ing musim preinan iki saka wong-wong ing Monetate. Yen dipikirake, kita menehi bukti sing jelas babagan panggunaan seluler lan Tablet kanggo tuku saka Black Friday lan Cyber ​​Monday, menehi luwih jelas babagan macem-macem tindak tanduk wong sing nggunakake tablet, seluler lan desktop. Miturut pendapat saya, katon yen wong-wong sing tablet wis kepenak blanja saka dheweke

Apa Patokan Google Penting?

Dina iki aku nampa newsletter saka Google Analytics, edhisi pertama volume pertama sing diwaca kaya ing ngisor iki: Ing wulan iki, kita ngganti laporan "benchmarking" standar ing akun Google Analytics karo data sing dituduhake ing buletin iki. Kita nggunakake newsletter iki minangka eksperimen kanggo nampilake data sing luwih migunani utawa menarik kanggo pangguna Analytics. Data sing ana ing kene asale saka kabeh situs web sing milih bareng data anonim karo Google Analytics. Mung situs web kasebut

Google Webmaster Pusat entuk upgrade sing serius

Nalika nggarap klien esuk iki, aku mlebu menyang Google Webmaster Central kanggo mriksa pitakon telusuran ndhuwur sing nyopir lalu lintas. Sing dakkerteni yaiku salah sawijining upgrade sing migunani! Ora mung nyedhiyakake tembung kunci, posisi lan klik-tayang, Google wis nganyari antarmuka dadi antarmuka gaya Google Analytics. Amarga peringkat saiki beda-beda adhedhasar profil telusuran pribadi, Google saiki menehi macem-macem posisi sing ditemokake URL,

Pira Sampeyan Mbayar Analitik Gratis?

Barbara Jones saka blog Stellar Thoughts nggawe wawancara kanggo podcast Sesi Strategi CRM nggunakake Skype. Aku kesengsem banget karo kualitas audio (nganti manuk sing ana ing latar mburi apartemenku). Kita ngrembug babagan analisis uga apa sebabe wong bakal mbayar paket analytics. Barb mbantu bisnis cilik kanthi implementasi, penyebaran lan strategi manajemen email lan hubungan pelanggan

Siji Akun Google Analytics, Multiple Domain

Yen sampeyan perusahaan franchise, sampeyan bisa uga duwe macem-macem domain utawa subdomain, nanging sampeyan pengin nglacak lalu lintas ing kabeh wilayah kasebut. Iki bisa kanthi nambah profil liyane ing Google Analytics lan nambah pelacak profil nomer loro. Sampel Kode ASLI: try {var pageTracker = _gat._getTracker(“UA-111111-1”); pageTracker._setDomainName(“none”); pageTracker._setAllowLinker(true); pageTracker._initData(); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {} BARU: Sampel Kode Google Analytics sing ora sinkron: var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([‘_setAccount’, ‘UA-12345-1’]); _gaq.push([‘_setDomainName’, ‘example-petstore.com’]); _gaq.push([‘_setAllowLinker’, true]);