GroupSolver: Leverage AI lan NLP Ing Riset Pasar

Yen sampeyan wis nate nggawe survey lan ngarep-arep bisa nemokake temuan kuantitatif lan kualitatif saka wangsulan, sampeyan bakal ngerti sebabe angel menehi pitakon. Verbiage, struktur, lan grammar sing sampeyan takon bisa nyebabake asil sing bakal nyasarake riset. Minangka manajer produk, aku asring nemoni perkara kasebut karo klompok fokus. Yen aku nyoba antarmuka panganggo sing anyar, njaluk saran bisa nampa antarmuka kanggo antarmuka panrima