Zencastr: Gampang Ngrekam Wawancara Podcast Online

Kanca lan master kreatif kabeh sing podcasting yaiku Jen Edds saka Brassy Broadcasting Company. Aku ora asring nemoni dheweke, nanging yen daklakoni mesthi asring ngguyu. Jen minangka salah sawijining individu sing duwe talenta - dheweke lucu, dheweke musisi lan penyanyi bakat, lan dheweke kalebu podcast paling berpengalaman sing aku kenal. Dadi, ora kaget nalika dheweke nuduhake alat anyar karo aku