5 Alasan Tim Sales Sampeyan Ora Entuk Kuota

Qvidian wis nerbitake laporan Tren Eksekusi Penjualan kanggo taun 2015 lan kebak statistik ing departemen sales sing kudu mbantu sampeyan nganakake kinerja sales dhewe nglawan temuan kasebut. Organisasi ing 2015 nggawe perubahan dhasar menyang pertumbuhan agresif. Pemimpin penjualan kudu fokus maneh ing tim supaya bisa sukses kanthi ora bisa nggunakake taktik penjualan lan menehi kekuwatan marang tenaga penjualan kanthi eksekusi end-to-end-strategis. Amarga departemen dodolan meksa ningkatake tingkat win lan