Nggunakake Manajemen Aset Digital kanggo Streamline Promosi Sosial

Saiki kita duwe loro klien sing duwe jutaan pelanggan ing saindenging negara. Tekanan kanggo skala strategi media sosial sing nyengkuyung, menehi reaksi lan nanggepi ukuran jaringan iku ora ana gandhengane sing cilik - lan pancen mokal tanpa nggunakake alur kerja lan otomatisasi. Sing ora dingerteni bisnis yaiku alat kurasi lan alur kerja kanggo nyederhanakake kemampuan nemokake, nyetujoni lan nerbitake konten sing digawe pangguna sing wis ana. Konten sing digawe pengguna (UGC) apik tenan