Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet

Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

Pemasaran Konten: Lali Apa Sampeyan Krungu Nganti Saiki lan Mulai Ngasilake Pitunjuk Kanthi Nindakake Pandhuan iki

Apa sampeyan angel nggawe petunjuk? Yen wangsulan sampeyan ya, sampeyan ora dhewe. Hubspot nglaporake manawa 63% pemasar ujar manawa ngasilake lalu lintas lan prospek minangka tantangan utama. Nanging sampeyan bisa uga kepengin ngerti: Kepiye cara nggawe bisnis? Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nggunakake marketing konten kanggo ngasilake bisnis sampeyan. Pemasaran konten minangka strategi efektif sing bisa digunakake kanggo ngasilake petunjuk

Undhang-undhang: Tujuan sing Dibangun, SaaS, Otomatisasi Pemasaran Berbasis Awan

Pemasaran modern yaiku pemasaran digital. Ruang lingkup sing jembar kalebu taktik njaba lan inbound, strategi pamimpin lan strategi perawatan, lan program optimasi siklus urip lan pembelaan. Kanggo sukses, para pemasar butuh solusi pemasaran digital sing kaya kemampuan, fleksibel, interoperatif karo sistem lan alat liyane, intuisi, gampang digunakake, efektif lan hemat biaya. Kajaba iku, 90 persen bisnis ing saindenging jagad luwih cilik; semono uga tim pemasarane. Nanging, solusi otomatisasi pemasaran sing paling lengkap ora dirancang kanggo nyukupi kabutuhan

Apa sing diarani Chatbot? Napa Strategi Pemasaran Sampeyan Perlu Dheweke

Aku ora nggawe ramalan babagan masa depan teknologi, nanging nalika ndeleng teknologi sadurunge, aku asring ndeleng potensial sing apik kanggo para pemasar. Évolusi intelijen buatan sing digabung karo sumber daya bandwith, daya pangolahan, memori lan ruang tanpa wates bakal ndadekake chatbots dadi pusat para pemasar. Apa sing diarani Chatbot? Bot obrolan minangka program komputer sing niru obrolan karo wong sing nggunakake intelijen buatan. Dheweke bisa ndandani

Sapa sing Nduwe Teleprospecting?

Ing wektu iki, sawetara perang antara Sales lan Marketing ngancam konversi, produktivitas lan moral ing akeh organisasi sales - bisa uga duwe dhewe. Ora yakin iki ditrapake kanggo sampeyan? Coba pitakon iki kanggo organisasi sampeyan: Sapa sing duwe bagean saka lelungan dodolan? Apa sing dadi kepemimpinan sing mumpuni? Kepiye kemajuan logis saka pembeli sing dadi timbal? Yen sampeyan ora bisa mangsuli pitakon kasebut kanthi gamblang, kapercayan lan kesepakatan antarane Marketing lan Sales,

Sales lan Marketing: Game Dhampar Asli

Iki minangka infographic sing apik banget saka tim Pardot ing organisasi sing adol penjualan lan pemasaran bisa diselarasake. Minangka konsultan pemasaran, kita uga berjuang karo organisasi sing didhukung sales. Salah sawijining masalah utama yaiku organisasi sing didhasarake sales asring ngetrapake ekspektasi sing padha karo tim sales menyang tim pemasaran. Kita bakal disewa dening organisasi sing didhasarake sales amarga dheweke ngerti yen merek durung nggawe kesadaran, panguwasa lan kepercayaan online lan adol

Scanner Kertu AtEvent: Otomatisake lan Ningkatake Capture Utama ing Acara

Aku sesuk menyang Chicago kanggo wawancara karo pirang-pirang perusahaan ing Konferensi & Pameran Ritel Internet. Proses standarku yaiku kanggo ngrekam wawancara sedina muput, nulis cathetan, nglumpukake kertu bisnis, banjur mlebu kamar hotel nalika wong liya lagi kumpul ngombe. Sadurunge aku ora lali apa-apa, aku ngirim kabeh kontak menyang LinkedIn banjur nulis cathetan kanggo aku sawise ngetrapake prelu. Kemungkinan, aku bakal