Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital

Apa Pikirane Konsumen Babagan Lanskap Media Anyar?

Ana quandry sing menarik nalika njaluk saran liwat survey babagan nglumpukake prilaku sing nyata. Yen sampeyan takon marang konsumen apa wae sing seneng pariwara, sawetara sawetara bisa uga mlumpat babagan carane ora sabar ngenteni iklan sabanjure supaya bisa ditampilake ing Facebook utawa iklan sabanjure sajrone acara televisi favorit. Aku durung nate nemoni wong kasebut ... Kasunyatane, mesthine yaiku perusahaan pariwara amarga sukses. Iki investasi. Kadang

Munggah saka Wisatawan Mobile Modern

Usablenet wis nyiapake seri infografis anyar sing nggambarake evolusi seluler sing cepet ing industri lelungan, kanthi statistik sing diarani mundhake para wisatawan seluler modern, asil sing nggumunake program loyalitas seluler bisa nggawe frekuensi pesenan, kepiye mileniale prioritas seluler ing keputusan lelungan, lan liya-liyane. Seri lengkap kalebu pengambilan barang kayata: Milenial nyebabake biaya perjalanan seluler: umume para turis seluler kalebu konsumen umur antara 25-44 taun.