Apa Metrik Kanggo Ngukur Efektivitas Pemasaran Konten

Amarga nggawe otoritas konten mbutuhake wektu lan momentum, perusahaan asring frustasi nalika ngukur efektivitas strategi lan nyelarasake metrik kasebut karo penghasilan sing diduweni. Kita cenderung mbahas metrik ing babagan indikator utama lan metrik konversi nyata. Kalorone gegandhengan, nanging butuh sawetara karya kanggo ngenali pengaruh - conto - seneng konversi. Mbok sing disenengi Facebook luwih akeh babagan humor lucu sampeyan ing kaca Facebook