11 Praktek Email sing Ora Apik Supaya Sampeyan Ora Kudu Lengganan Angry

Digital Third Coast makarya karo Reachmail kanggo ngenali tumindak sing paling ala lan praktik paling ala sing dipamerake dening para pemasar email. Infographic sing dirancang kanggo nggandhengake saben tumindak karo karakter budaya pop sing ora bisa dilalekake kanggo mbantu para pemasar ngeling lan nggandhengake tumindak sing ala. Dheweke uga kalebu saran sing bisa ditrapake kanggo ngowahi tumindak sing ala dadi tumindak sing apik. Sayange, ora kabeh wong sing ngurus alat pemasaran email nggunakake kanthi bener. Sampeyan bisa nggawe sampeyan siji utawa luwih

Cara Nggawe Kampanye Keterlibatan Semula kanggo Pelanggan Ora Aktif

Bubar nuduhake infographic babagan cara ngowahi tingkat atraksi keterlibatan email, kanthi sawetara studi kasus lan statistik babagan apa sing bisa ditindakake. Infographic iki saka Monks Email, Email Re-Engagement, njupuk rincian sing luwih jero kanggo menehi rencana kampanye nyata kanggo mbatalake pembusukan kinerja email sampeyan. Dhaptar email rata-rata bosok 25% saben taun. Lan, Miturut laporan Sherpa Pemasaran 2013, 75% pelanggan #email

Keuntungan lan Kekurangan saka Kampanye Email Milih kaping pindho

Pelanggan ora sabar kanggo ngurutake kothak mlebu sing akeh. Dheweke kebanjiran pesen pemasaran saben dinane, sing umume ora mlebu dhisik. Miturut Uni Telekomunikasi Internasional, 80 persen lalu lintas email global bisa diklasifikasikake minangka spam. Kajaba iku, rata-rata tarif mbukak email ing antarane kabeh industri ana ing antarane 19 nganti 25 persen, tegese persentase akeh pelanggan malah ora repot-repot ngeklik