Cara Transfer Situs WordPress Sampeyan menyang Domain Anyar

Nalika sampeyan mbukak situs WordPress ing sawijining host lan kudu pindhah menyang situs liyane, ora gampang kaya sing sampeyan kira. Saben conto WordPress duwe 4 elemen… infrastruktur lan alamat IP sing dadi host ing, database MySQL sing ngemot konten sampeyan, file sing diunggah, tema lan plugin, lan WordPress dhewe. WordPress duwe mekanisme impor lan ekspor, nanging diwatesi kanggo konten nyata. Ora njaga integritas pangarang, lan ora

Cara Nggawe WordPress ing Pantheon

Situs web perusahaan minangka salah sawijining aset bisnis sing paling terkenal. Wektu mbukak, kasedhiyan, lan kinerja bisa langsung mengaruhi garis ngisor sampeyan. Yen situs sampeyan wis mbukak ing WordPress — selamat! - sampeyan bakal siyap ngirim pengalaman sing apik kanggo pangguna lan tim sampeyan. Nalika milih CMS sing tepat minangka langkah pertama penting kanggo mbangun pengalaman digital sing apik tenan. Milih karo host sing tepat kanggo CMS bisa ningkatake kinerja, ningkatake uptime, nyuda

Cara Migrasi Instalasi WordPress kanthi manual

Sampeyan pengin mikir manawa mindhah situs WordPress saka siji host menyang host liyane pancen gampang, nanging pancen bakal frustasi. Kita secara harfiah nulungi klien bengi sing mutusake pindhah saka host menyang host liyane lan cepet dadi sesi pemecahan masalah. Dheweke nindakake apa sing biasane ditindakake wong liya - kabeh padha nginstal kabeh instalasi, ngekspor basis data, pindhah menyang server anyar lan ngimpor basis data.

Migrasi saka CMS menyang CMS

WordPress, Joomla, K2, Drupal, TYPO3, Blogger, Tumblr… apa sampeyan kudu pindhah saka siji situs menyang situs liyane? Kita wis asring nyiksa lan mbutuhake gaweyan manual. Ora mung iku, nanging sanajan sampeyan wis transfer konten, asring ora menehi hasil karo pangguna, kategori lan tag taksonomi, slug URL, komentar utawa gambar. Cekakipun, mesthi kerjaan… nganti saiki. Alex Griffis, CTO saka MaxTradeIn