Panganggoan Panganggo: Wawasan Manungsa sing Dituntut kanggo Ngapikake Pengalaman Pelanggan

Pemasaran modern kalebu kabeh babagan pelanggan. Supaya bisa sukses ing pasar sentris pelanggan, perusahaan kudu fokus karo pengalaman kasebut; dheweke kudu empati lan ngrungokake umpan balik pelanggan kanggo terus nambah pengalaman sing digawe lan dikirim. Perusahaan sing nyengkuyung wawasan manungsa lan entuk umpan balik kualitatif saka para pelanggan (lan ora mung data survey) luwih bisa sesambungan karo lan pembeli karo para pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Nglumpukake manungsa

Aplikasi Pembuat Tampilan slide Gratis Terbaik (Piranti Lunak Desktop, Aplikasi Seluler, lan Platform Online)

Piranti lunak nggawe slide show sing apik ngidini sampeyan nggawe presentasi utawa video sing apik banget kanthi macem-macem alat sing bisa disesuaikan kayata template, swara, efek, format teks lan bentuk, lan liya-liyane. File sing digawe disimpen ing macem-macem format kaya. MPEG, MOV, .AVI utawa .MP4, lsp. Supaya gampang diakses ing platform liyane kayata Android, iOS utawa komputer. Presentasi kasebut bisa mbantu sampeyan nggawe acara khusus kaya ulang taun utawa pesta sing ora dilalekake, amarga nyedhiyakake sing paling apik

Apa Kode Studio Visual minangka Editor Kode OSX Paling Luwih Ing Pasar?

Saben minggu aku lengganan karo kanca sedulurku, Adam Small. Adam minangka pangembang sing hebat ... dheweke nggawe kabeh platform pemasaran real estate sing duwe fitur luar biasa - sanajan mung nambah opsi langsung menyang e-mail kanggo agen ngirim kertu pos tanpa kudu ngrancang! Kaya aku, Adam wis berkembang ing spektrum basa lan platform program. Mesthi wae, dheweke nindakake kanthi profesional lan saben dina, nanging aku isih bisa ngembang

Ngrekam kanggo iMovie nganggo Kamera Web lan Mikrofon Beda

Iki minangka salah sawijining kiriman sing paling populer ing Martech Zone amarga bisnis lan individu nggunakake strategi konten video kanggo nggawe panguwasa kanthi online lan bisa nyebabake bisnis. Nalika iMovie bisa dadi salah sawijining platform sing paling populer kanggo nyunting video amarga gampang digunakake, iki ora dadi salah sawijining platform editing video sing paling kuat. Lan, kita kabeh ngerti manawa ngrekam audio saka kamera laptop utawa webcam iku nggegirisi