Cara Nggawe Pertunjukan Geser PowerPoint Ing Jendhela Tunggal kanggo Acara Virtual

Nalika perusahaan terus kerja ing omah, jumlah rapat virtual saya mundhak. Aku kaget tenan karo pirang-pirang rapat sing presenter duwe masalah nalika nuduhake Presentasi PowerPoint ing layar. Aku uga ora ngilangi aku saka kene… Aku wis goofed kaping sawetara ing dalan lan wektu tundha wiwitan webinar amarga ana masalah sing disuntikake. Siji setelan mutlak, sing dakkarepake wis disetel lan disimpen karo saben online

Ambisi: Gamifikasi Kanggo Ngatur, Motivasi, lan Maksimalake Kinerja Tim Penjualan

Kinerja penjualan penting banget kanggo bisnis sing berkembang. Kanthi tim sales sing melu, dheweke bakal luwih motivasi lan gegandhengan karo target lan target organisasi. Dampak negatif saka karyawan sing ngilangi organisasi bisa dadi substansial - kayata produktivitas sing kurang, lan bakat lan sumber daya sing boros. Nalika nerangake babagan tim sales, kekurangan keterlibatan bisa nyebabake penghasilan langsung saka bisnis. Bisnis kudu golek cara kanggo melu tim sales, utawa resiko

Sonix: Transkripsi Otomatis, Terjemahan lan Subtitling ing 40+ Basa

Pirang wulan kepungkur, aku nuduhake yen aku wis ngetrapake terjemahan mesin saka kontenku lan njeblug tekan lan tuwuhing situs. Minangka penerbit, pamirsa saya akeh kanggo kesehatan situs lan bisnis, mula aku mesthi golek cara anyar kanggo nggayuh pamirsa anyar… lan terjemahan kalebu salah sawijining. Biyen, aku wis nggunakake Sonix kanggo menehi transkripsi podcastku ... nanging wis

Apa Droplr minangka Alat Nuduhake File Paling Apik?

Kothak, Dropbox, Google Drive… kanthi akeh klien sing nggunakake macem-macem platform, folder klienku dadi bencana. Sawise seminggu utawa luwih, aku mindhah kabeh data klien menyang panganggo jaringan sing apik lan teratur sing didhukung. Nanging, saben dina, dadi bencana nyoba nemokake lan ngirim file… nganti saiki. Agensi mitra nggunakake Droplr. Ora ragu-ragu entuk alat filesharing liyane, mula aku ora didol. Nanging, suwe-suwe

Cara Ngleksanakake Chatbot kanggo Bisnis Sampeyan

Chatbots, program komputer sing niru pacelathon manungsa kanthi nggunakake intelijen buatan, ngowahi cara wong bisa komunikasi karo Internet. Ora nggumunake manawa aplikasi obrolan dianggep minangka browser anyar lan chatbot, situs web anyar. Siri, Alexa, Google Now, lan Cortana minangka conto chatbots. Lan Facebook wis mbukak Messenger, dadi ora mung aplikasi nanging platform sing pangembang bisa nggawe kabeh ekosistem bot. Chatbots dirancang kanggo