Cara Ngapikake Kasetyan Pelanggan karo Pemasaran Digital

Sampeyan ora bisa nahan sing ora dingerteni. Yen fokus ing akuisisi pelanggan sing tetep, mula bakal gampang digawa lunga. Oke, dadi sampeyan wis ngerti strategi akuisisi, sampeyan wis nggawe produk / layanan sampeyan cocog karo uripe para pelanggan. Proposisi nilai unik sampeyan (UVP) bisa digunakake - nyengkuyung konversi lan nuntun keputusan tuku. Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan sawise? Pangguna endi sing cocog sawise rampung siklus penjualan? Miwiti kanthi Ngerteni Pemirsa Sanajan

3 Kesalahan Pemasaran Top sing Nggawe Bisnis Anyar

Napa sampeyan miwiti bisnis? Aku bakal menehi taruhan yen "amarga aku kepengin dadi pemasar" dudu wangsulan sampeyan. Nanging, yen sampeyan kaya atusan pemilik usaha cilik sing aku kerja bareng, sampeyan bisa uga sadhar udakara 30 detik sawise sampeyan mbukak lawang yen sampeyan ora dadi pemasar, sampeyan ora bakal dadi pemilik bisnis cilik suwe banget. Lan, sejatine dikandhani, sampeyan bakal frustasi amarga sampeyan ora seneng

Apa Budget Marketing sing Tepat minangka Persentasi Pendapatan?

Ana wektu sing ora nyaman nalika ana perusahaan takon kenapa dheweke ora entuk perhatian akeh kaya pesainge. Sanajan bisnis bisa nyalip pesaing amarga produk utawa wong sing unggul, umume bisa uga perusahaan sing duwe investasi paling gedhe ing sales lan marketing bakal menang. Malah produk unggulan lan tutuk sing luar biasa ora mesthi bisa ngatasi pemasaran sing luar biasa. Ana telu

Pemasar Metrik lan Investasi 5 Paling Dhuwur ing 2015

Kanggo kaping pindho, Salesforce survey liwat 5,000 pemasar global kanggo ngerti prioritas utama kanggo 2015 ing kabeh saluran digital. Mangkene ringkesan babagan laporan lengkap sing bisa didownload ing Salesforce.com. Nalika tantangan bisnis sing paling penting yaiku pangembangan bisnis anyar, kualitas timbal, lan cocog karo teknologi, kepiye para pemasar nggunakake anggaran lan nglacak kemajuan pancen nyenengake: 5 Wilayah Paling Ndhuwur kanggo Peningkatan Investasi Pemasaran Media Sosial Pariwara Media Sosial Sosial

Metrik Pemasaran sing Penting

Pardot nggabungake sheet cheat metrik pemasaran sing wis rampung. Analitik pemasaran saiki kuat. Pemasar duwe akses menyang kabeh jinis metrik, wiwit tampilan kaca lan jumlah penggemar nganti statistik sing luwih akeh babagan lead lan sales. Kanthi transparansi data pemasaran sing luwih cepet, luwih gampang kejiret data sing - luwih asring tinimbang ora - ora bisa nyebabake penghasilan sampeyan. Pemasar kudu fokus

Survei CMO - Agustus 2013

Kepala perwira pemasaran (CMO) tambah akeh nyedhiyakake sumber daya menyang media sosial, nanging nomer sing nguwatirake ora weruh investasi nyata babagan investasi iki, miturut Survey CMO. Mung 15 persen saka 410 CMO sing disurvei dening profesor Christine Moorman saka Fuqua School of Business Universitas Duke sing ujar manawa wis mbuktekake pengaruh kuantitatif ing pangeluaran pemasaran media sosial. 36 persen liyane nanggapi yen dheweke duwe pengaruh kualitatif sing apik, nanging ora