Pemasaran Apple: 10 Piwulang sing Sampeyan Bisa Ndhaptar ing Bisnis

Kanca-kanca seneng menehi wektu sing angel kanggo aku dadi fanboy Apple. Aku sejatine nyalahake kabeh marang kanca sing apik, Bill Dawson, sing tuku piranti Apple pertama - AppleTV ... lan banjur kerja bareng aku ing perusahaan sing dadi manajer produk pertama sing nggunakake MacBook Pros. Aku dadi penggemar wiwit saiki lan saiki, ing njaba Homepod lan Bandara, aku duwe kabeh piranti.