Pelajaran.ly: Aplikasi Pengajaran lan Pembelajaran

Ana kalane, utamane ing teknologi, sing pengin menehi pelajaran cepet lan gampang kanggo platform sampeyan. Contone, kita nggawe CircuPress minangka aplikasi email swalayan kanggo WordPress… nanging mbutuhake sawetara langkah kanggo nyiyapake. Kita bisa nindakake video sing nuduhake persiyapan, nanging pangguna banjur kudu ngaso / terus nalika nonton lan ngonfigurasi akun kasebut. Nanging, kita mung nyetel pelajaran Dasar CircuPress kanthi Pelajaran