Aku Duwe Kesalahan Media Sosial

Aku duwe kaluputan. Ora - ora salah yen aku kudu ngentekake sawetara dolar ing foto saham tinimbang njupuk foto dhewe. Salahku yen durung melu jaringan sosialku. Google+ durung nulungi Kayane saiki aku kudu nindakake obrolan ing 5 alam semesta tinimbang papat ... blogku, Facebook, LinkedIn lan Twitter. Aku mung ndaftar ing Spotify ... lan aku krungu Pandora lagi