Apa Pengaruh Strategi Mikro vs. Influencer Makro

Pemasaran Influencer ana ing antarane rekan kolega saka tembung sing dipercaya lan iklan mbayar sing sampeyan lebokake ing situs web. Influencer asring duwe katrampilan gedhe kanggo nggawe kesadharan nanging akeh kemampuane kanggo pengaruh nyata marang keputusan tuku. Sanajan strategi sing luwih disengaja, kanggo nggayuh pamirsa inti tinimbang iklan spanduk, pemasaran influencer terus tambah populer. Nanging, ana konflik manawa investasi sampeyan ing influencer