Kecepatan: Transformasi Salesforce kanthi Digital kanthi Kapabilitas Transaksional

Wacan: 4 menit Velocity minangka platform sing nguatake aplikasi cloud saka migrasi data menyang integrasi kantor mburi, penjualan lan layanan omnichannel menyang seluler lan analitik.

Kita Menang!

Wacan: 2 menit Agustus kepungkur aku nulis babagan tugas anyar ing Patronpath. Iki wis tantangan suwene 8 wulan ing Patronpath nanging bisnis kasebut kabukten bola-bali. Kuartal pertama luwih gedhe tinimbang taun kepungkur lan klien duwe pertumbuhan digit kaping pindho kanthi nggunakake solusi pemasaran lan e-commerce. Mau bengi, kita menang Penghargaan Mira kanggo Perusahaan Gazelle Teknologi Informasi Indiana! Sisih paling angel ing upaya kita, yaiku integrasi karo Restaurant