Kecepatan: Transformasi Salesforce kanthi Digital kanthi Kapabilitas Transaksional

Velocity minangka platform sing nguatake aplikasi cloud saka migrasi data menyang integrasi kantor mburi, penjualan lan layanan omnichannel menyang seluler lan analitik.

Kita Menang!

Agustus kepungkur aku nulis babagan tugas anyar ing Patronpath. Iki wis tantangan suwene 8 wulan ing Patronpath nanging bisnis kasebut kabukten bola-bali. Kuartal pertama luwih gedhe tinimbang taun kepungkur lan klien duwe pertumbuhan digit kaping pindho kanthi nggunakake solusi pemasaran lan e-commerce. Mau bengi, kita menang Penghargaan Mira kanggo Perusahaan Gazelle Teknologi Informasi Indiana! Sisih paling angel ing upaya kita, yaiku integrasi karo Restaurant