10 Bedane Pemasaran Media Klasik lan Sosial

Ing blog pemasarane, Robert Weller ngringkes 10 prabédan utama ing antarané pemasaran media klasik lan sosial saka buku Thomas Schenke ing buku Pemasaran Media Sosial lan Recht ing infographic iki. Dhaptar lengkap, nyedhiyakake kaluwihan kacepetan, struktur, permanen, platform, legalitas, arah, lan sifat komunikatif. Ana akeh direktur pemasaran tradisional sing makarya ing perusahaan saiki sing isih durung ngerti bedane uga ora ngerti kaluwihane - muga-muga infographic iki mbantu nemtokake kunci

Blogging Perusahaan: Lagu Rap

Kita seneng karo SeanieMic, rapper parodi sing wis nindakake potongan hebat. Lagu-lagune nggawe virus ing saindenging web, mula kita njaluk supaya ngidinake sajak babagan buku kita, Blogging Perusahaan kanggo Dummies. Seanie dipaku! Ora ana apa-apa kajaba salinan buku sing otograpi ing tangane, kita ngunggahake bir lan sawetara dina mengko duwe mahakarya! Yen wis maca buku, sampeyan bakal seneng iki…