Agorapulse: Inbox sing Sederhana, Unified Kanggo Manajemen Media Sosial

Swara dasawarsa kepungkur, ing World Marketing Media Sosial, aku ketemu karo Emeric Ernoult sing apik banget lan apik banget - pangadeg lan CEO Agorapulse. Pasar alat manajemen Media Sosial rame. Diwenehake. Nanging Agorapulse nganggep media sosial amarga perusahaan kudu… proses. Luwih angel milih alat sing cocog (utawa alat) kanggo kabutuhan. Kanggo sapa (kaya aku) nyoba ngatur macem-macem akun sing rusak lan

Aku Mbuwang Setahun Saka Konferensi, Mangkene Kadadeyane

Rolas wulan pungkasan minangka sing paling rame ing sejarah bisnis kita. Kita nyusun ulang publikasi Martech, pindhah kantor sawise 7 taun, lan kanthi jujur ​​mbangun layanan wiwit wiwitan. Aku mutusake ora mbukak konferensi sajrone taun kanggo fokus ing bisnis. Nyatane, aku ora nate plancongan ing Florida sawayah-wayah, ing kana aku seneng ngaso lan ngunjungi Ibuku. (Ibu ora seneng banget babagan iki!) Sadurunge

Telung Ember Pamicara Pemasaran Media Sosial

Minggu sing apik tenan ing Dunia Pemasaran Media Sosial! Aku moderat sesi blogging perusahaan karo Justin Levy lan Waynette Tubbs. Justin nduwe tanggung jawab ing Citrix kanggo strategi sosial lan konten, lan Waynette nuntun pitulung saka upaya strategi konten SAS. Rong wong apik tenan sing nggunakake strategi gedhe banget kanthi efisien lan praktis. Amarga aku moderat, aku kudu meneng wae lan tetep takon karo pitakon sing nemokake strategi kasebut

Wawancara Diners Club: Mbangun Brand Sosial

Diners Club minangka sponsor World Marketing Media Sosial lan wawancara karo sawetara pamicara wingi (lan saiki bakal nindakake luwih akeh). Aku seneng ngobrol karo Eduardo Tobon lan ngrembug babagan kemajuan sing dakdeleng ing ruang pemasaran online. Pitakon kaping pisanan yaiku babagan blogging perusahaan lan 3 tips sing bakal dakwenehake. Yen pinter, mesthine aku bakal tuku buku Blogging Perusahaan :). Aku ora