Vuelio: Platform Hubungan Media lan Influencer Sampeyan

Hubungan masyarakat wis owah kanthi nyata nalika bledosan media ing jaman digital. Ora cukup maneh kanggo masang sawetara outlet lan nggabungake dhaptar sebutan merek saben wulan. Saiki, profesional hubungan umum modern kudu nangani dhaptar pengaruh lan publikasi sing saya akeh, banjur mbuktekake pengaruhe ing merek. Piranti lunak PR wis berkembang saka distribusi siaran pers sing sederhana kanggo manajemen hubungan modern