Apa Blog Printer-Friendly Sampeyan WordPress?

Nalika ngrampungake kiriman wingi ing ROI Media Sosial, aku pengin ngirim pratinjau menyang CEO Dotster Clint Page. Nalika nyithak PDF, kaca kasebut ora ana gandhengane! Ana isih akeh wong sing seneng nyithak salinan situs web kanggo dituduhake, referensi mengko, utawa mung file karo sawetara cathetan. Aku mutusake pengin nggawe blogku dadi ramah printer. Iku luwih gampang saka aku