Perusahaan Alesan # 1 Gagal ing Optimisasi Mesin Telusuran

Yen ana siji perkara sing saya nesu nalika ngoptimalake mesin telusuran, yaiku nalika ana wong sing nolak pangembangan utawa pangowahan situs amarga dheweke maca ing papan liya. Yen situs sampeyan nyedhot peringkat lan ora bisa nambah peringkat, sampeyan kudu ngoptimalake. Ninggalake status situs amarga sampeyan maca sawetara ing endi wae bakal ngasilake asil sing pas saiki ... ora ana. Alasan perusahaan nomer 1 gagal ngoptimalake mesin telusuran yaiku

Addvocate: Ngenali, Nambah, Ngukur, Ngoptimalake, Ngatur

Perusahaan ora nggunakake kauntungan saka kekuwatan internal sing ana ing media sosial. Kita nonton kabeh wektu nalika perusahaan nggunakake 1 utawa 2 media sosial kanggo ngatur media sosial perusahaan. Dheweke kerja keras, nyebarake konten sing apik, nanging kasedhiya nalika promosi konten kasebut. Yen sampeyan pengin bersaing tenan, napa sampeyan ora nggunakake karyawan kanggo mbantu promosi?

Nglirwakake, Ngukur lan Fokus

Gregg Stewart nduwe postingan luar biasa sing ngomong karo Integrasi Pemasaran ing Dunia Desentralisasi. Yen sampeyan duwe kesempatan, waca kiriman kasebut lan nimbang - ora mung saran - nanging solusi sing ditawakake. Salah sawijining solusi sing kasebut yaiku Aprimo. Aprimo minangka perusahaan ing Indianapolis sing seneng ngobrol karo sawetara minggu kepungkur babagan media sosial, optimisasi mesin telusuran lan blog. Kanthi rame kabeh