Wutah Pariwara Media Sosial lan Pengaruh ing Pemasaran Digital

Pemasar kudu ngowahi meh kabeh aspek pendekatan iklan supaya bisa terus nindakake prilaku konsumen lan tren teknologi. Infographic iki, Cara Nggawe Media Sosial Game Iklan saka MDG Advertising, nyedhiyakake sawetara faktor utama sing nyebabake lan nyebabake pergeseran pariwara media sosial. Nalika pariwara media sosial pisanan teka ing adegan, para pemasar digunakake kanggo nyambung karo pamirsa. Nanging, para pemasar saiki kudu ngowahi akeh

Statistik E-Niaga Rama-Rama: 5 Babagan Sing Perlu Dikenal dening Merk

Wis meh dina bapak! Aku kelangan Pops sawetara taun kepungkur, mula luangake wektu kanggo ngrangkul bapakmu lan tuku hadiah ... sanajan mung sawetara dhuwit. Dheweke bakal seneng sanajan dheweke ora nuduhake. Ing taun iki aku ing Lowes ndeleng alat sing apik lan aku mikir mung sadetik ... "Aku bakal njupuk salah sawijining kanggo Bapak" banjur aku kelingan dheweke

Wektu kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Musim Semi

Kadhangkala, sampeyan kudu mriksa strategi pemasaran sampeyan. Tingkah laku konsumen saya suwe saya suwe, strategi pesaing sampeyan saya suwe saya suwe, lan platform pemasaran digital saya suwe saya suwe. Musim semi wis teka, lan saiki dadi wektu paling pas kanggo merek nggawe upaya pemasaran digital. Dadi, kepiye para pemasar ngilangi kerumitan saka strategi pemasaran? Ing infographic anyar MDG, para maos bakal ngerti taktik digital sing lawas lan kesel kanggo mbuwang iki

4 Strategi Penting Kanggo Bisnis Multi-Lokasi Online

Iki dudu statistik sing ngagetne, nanging isih nggumunake - luwih saka separo kabeh penjualan ing toko dipengaruhi digital taun kepungkur ing infographic paling anyar babagan pemasaran bisnis multi-lokasi kanthi online. MDG riset lan ngenali patang taktik pemasaran digital sing penting sing kudu ditrapake saben bisnis multi-lokasi sing nggabungake telusuran, platform, konten, lan tren piranti. Telusuri: Optimalake kanggo "Bukak Saiki" lan Lokasi - Konsumen ganti saka nggoleki barang-barang adhedhasar mbesuk kaya

Apa Strategi Pemasaran Influencer Paling Efektif?

Brian Wallace nuduhake Sejarah, Evolusi, lan Masa Depan Pemasaran Influencer sing nindakake tugas sing apik kanggo nemtokake influencer lan kepiye merek komunikasi karo wong-wong mau. Aku wis terang banget babagan carane merek bisa digunakake karo para influencer lan uga kosok balene, lan aku percaya infographic saka MDG Advertising iki minangka tugas sing luar biasa kanggo njlentrehake babagan apa hubungane marketing marketing sing sukses. Infographic, Negara Pemasaran Influencer: Apa sing Perlu Dikenal Saben Brand,