Kabeh Wong Sengit karo Pariwara… Apa Iklan sing Dibayar isih Bisa Digunakake?

Wis ana akeh obrolan online babagan kematian pariwara. Twitter durung sukses karo paket pariwara. Facebook sukses, nanging konsumen saya bosen karo iklan sing disebar ing endi wae. Panelusuran mbayar terus ngasilake pendapatan sing luar biasa ... nanging telusuran mudhun amarga cara liyane kanggo golek lan golek informasi kanthi online saya misuwur. Mesthi wae, yen sampeyan takon karo konsumen (lan TechnologyAdvice lan Unbounce nate), sampeyan bakal nganggep yen ora ana gunane:

Ora Entuk Gampang kanggo Pemasar

Kunci kanggo akeh tautan sing dak bagi lan kiriman sing dak tulis ing blog iki yaiku otomatisasi. Alesannya sederhana ... sekaligus, para pemasar bisa gampang ngganggu konsumen nganggo merek, logo, jingle lan sawetara kemasan apik (aku ngakoni manawa Apple isih hebat babagan iki). Medium padha arah. Kanthi tembung liyane, para Pemasar bisa crita lan konsumen utawa konsumen B2B kudu nampa… preduli saka akurat apa.