Blitz: Uji Kinerja lan Beban saka Cloud

Pancen angel nggawe analogi kanggo mbukak sing dilebokake ing server web dadi saiki. Bayangake sampeyan server web lan pengunjung minangka tomat kaleng. Yen sampeyan duwe siji utawa loro kaleng panganan, sampeyan bisa nggawa kanthi gampang. Tumpukake sawetara atus ing tangan sampeyan lan ora ana panganan sing bisa entuk. Saiki, yen sampeyan bisa nyuda ukuran saben kaleng,

5 Cara Sistem Manajemen Pesenan adhedhasar Cloud Mbantu Sampeyan Supaya Luwih Cepet karo Pelanggan

2016 bakal dadi taun Pelanggan B2B. Perusahaan kabeh industri wiwit ngerti pentinge ngirim konten sing dipersonalisasi karo customer lan nanggapi kabutuhan pembeli supaya tetep relevan. Perusahaan B2B nemokake kebutuhan kanggo nyetel strategi pemasaran produk kanggo nyenengake prilaku blanja kaya B2C para pembeli generasi muda. Faks, katalog, lan pusat panggilan wis ilang ing jagad B2B nalika eCommerce berkembang kanggo ngatasi kebutuhan sing bakal diganti para pembeli.

Kepiye Perusahaan sing Disambung Bakal Nggawe Pasar Keamanan Identitas $ 47B

Ing taun pungkasan, rata-rata perusahaan biaya data nglanggar total $ 3.5M, yaiku 15% luwih akeh tinimbang taun sadurunge. Asile, CIO ngupaya cara supaya data perusahaan dilindhungi kanthi minimalake produktivitas sing ilang kanggo karyawan. Identitas Ping nyedhiyakake kasunyatan babagan pasar keamanan identitas lan nawakake solusi babagan carane perusahaan bisa ngaktifake akses aman ing infographic ing ngisor iki. Pelanggaran data duweni pengaruh sing negatif banget marang pelanggan

Pemulihan Bencana Virtual Diterangake karo Legos

Kanca-kanca sing apik ing BlueLock nggabungake video sing apik iki, dibintangi CEO John Qualls, sing nerangake kepiye Pemulihan Bencana bisa ditanggulangi nggunakake Cloud Computing. Ing cathetan sisih, video kasebut digawe dening Cantaloupe.

Apa sing Sinau ing CloudCamp

Sanajan telat (1 minggu) amarga salju minggu kepungkur, CloudCamp Indianapolis mati tanpa alangan bengi iki. Yen sampeyan dudu saka Indianapolis - sampeyan kudu terus maca. CloudCamp cukup anyar lan dianakake ing kutha-kutha utama ing saindenging jagad. Thanks kanggo keahlian subyek lan kepemimpinan industri BlueLock, kita nganakake acara sing sukses ing kene ing Indy. Yen sampeyan kepengin ngerti apa Cloud Computing, Bluelock wis menehi diskusi babagan nemtokake