Marketing Cloud: Cara Nggawe Otomasi ing Automation Studio kanggo Ngimpor Kontak SMS menyang MobileConnect

Perusahaan kita bubar ngleksanakake Salesforce Marketing Cloud kanggo klien sing duwe kira-kira rolas integrasi sing duwe transformasi rumit lan aturan komunikasi. Ing oyod ana basis Shopify Plus kanthi Langganan Isi Ulang, solusi sing populer lan fleksibel kanggo penawaran e-commerce adhedhasar langganan. Perusahaan kasebut duwe implementasi olahpesen seluler sing inovatif ing ngendi pelanggan bisa nyetel langganan liwat pesen teks (SMS) lan kudu migrasi kontak seluler menyang MobileConnect. Dokumentasi kanggo

Pusat Preferensi Email lan Kaca Unsubscribe: Nggunakake Peran vs. Publikasi

Suwene taun kepungkur, kita wis makarya karo perusahaan nasional babagan migrasi lan implementasi Cloud Salesforce lan Marketing Cloud sing rumit. Wiwitane ditemokake, kita nuduhake sawetara masalah utama babagan pilihan - sing adhedhasar banget operasi. Nalika perusahaan ngrancang kampanye, dheweke bakal nggawe dhaptar panrima ing njaba platform pemasaran email, ngunggah dhaptar minangka dhaptar anyar, ngrancang email, lan ngirim menyang dhaptar kasebut.

Pendekatan sing cerdas kanggo Personalisasi Email sing Diterangake

Pemasar cenderung ndeleng personalisasi email minangka pitunjuk babagan efektifitas kampanye email sing luwih dhuwur lan digunakake kanthi masif. Nanging kita yakin manawa pendekatan sing wicaksana kanggo nggawe personalisasi email bakal ngasilake asil sing luwih apik saka sudut pandang efektivitas biaya. Kita dienggo supaya artikel kita diwiwiti saka email akeh sing lawas dadi personalisasi email sing canggih supaya bisa nuduhake cara teknik sing beda-beda gumantung karo jinis lan tujuan email. Kita bakal menehi teori