Nuduhake Sukses lan Gagal 2015!

Wah, setaun tenan! Akeh wong bisa ndeleng statistik lan nanggapi meh… nanging kita ora bakal luwih seneng karo kemajuan sing digawe situs ing taun kepungkur. Rancang ulang, tambah akeh perhatian ing kiriman, wektu sing digunakake kanggo riset, kabeh bisa ngasilake. Kita kabeh nindakake tanpa nambah anggaran lan tanpa tuku lalu lintas ... iki kabeh tuwuh organik! Ngilangi sesi saka sumber spam rujukan, ing ngisor iki

5 Dashboard Google Analytics sing Ora Bakal Nggawe Wedi Sampeyan

Google Analytics bisa medeni akeh para pemasar. Saiki kita kabeh wis ngerti pentinge keputusan sing didhasarake data kanggo departemen pemasaran, nanging akeh wong sing durung ngerti arep miwiti ngendi. Google Analytics minangka alat tenaga listrik kanggo para pemasar sing analitis, nanging bisa luwih gampang dibandhingake tinimbang sing kita sadhar. Nalika miwiti ing Google Analytics, sing pisanan sampeyan kudu nggawe analytics sampeyan dadi bagean ukuran cokotan. Gawe

Telung Ember Pamicara Pemasaran Media Sosial

Minggu sing apik tenan ing Dunia Pemasaran Media Sosial! Aku moderat sesi blogging perusahaan karo Justin Levy lan Waynette Tubbs. Justin nduwe tanggung jawab ing Citrix kanggo strategi sosial lan konten, lan Waynette nuntun pitulung saka upaya strategi konten SAS. Rong wong apik tenan sing nggunakake strategi gedhe banget kanthi efisien lan praktis. Amarga aku moderat, aku kudu meneng wae lan tetep takon karo pitakon sing nemokake strategi kasebut