Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

AddEvent: Tambah menyang Layanan Tanggalan kanggo Situs Web lan Buletin

Kadhangkala, asring dadi tugas paling gampang sing nyebabake pangembang web ngelu banget. Salah sijine yaiku tombol Tambah menyang Kalender sing gampang ditemokake ing pirang-pirang situs sing bisa ngatasi program tanggalan utama online lan liwat aplikasi desktop. Kanthi kawicaksanan sing tanpa wates, platform tanggalan utama ora nate setuju karo distribusi rincian acara standar; asile, saben tanggalan utama duwe format dhewe-dhewe. Apple lan Microsoft nggunakake file .ics minangka

Apa Sing Dituku Personas? Napa Sampeyan Perlu Dheweke? Lan Kepiye Sampeyan Nggawe?

Nalika para pemasar asring ngupayakake ngasilake konten sing padha mbedakake lan nggambarake mupangat produk lan layanane, dheweke asring ora bisa ngasilake konten kanggo saben jinis wong sing tuku produk utawa jasa. Contone, yen prospek sampeyan golek layanan hosting anyar, pemasar sing fokus ing telusuran lan konversi bisa uga fokus karo kinerja, sanajan direktur TI bisa uga fokus karo fitur keamanan. Iku

Reresik Dhaptar Email: Napa Sampeyan Perlu Kabersihan Email lan Cara Pilih Layanan

Pemasaran email minangka olahraga getih. Sajrone 20 taun kepungkur, siji-sijine sing diganti karo email yaiku pangirim email sing apik terus diukum karo panyedhiya layanan email. Nalika ISP lan ESP pancen bisa koordinasi yen pengin, dheweke ora. Asile yaiku ana hubungane mungsuh antarane kekarone. Panyedhiya Layanan Internet (ISP) ngalangi Panyedhiya Layanan Email (ESP)… lan banjur ESP dipeksa mblokir

Chili Piper: Nggawe maneh Penjadwalan, Kalender, lan Kothak Kothak Penjualan

Chili Piper minangka solusi penjadwalan otomatis sing ngidini sampeyan langsung kualifikasi, rute, lan rapat rapat dodolan kanthi mlebu mlebu nalika dikonversi ing situs web sampeyan. Cara Chili Piper Mbantu Tim Penjualan Ora ana maneh spreadsheet distribusi timbal sing mbingungake, ora ana email lan surat swara bolak-balik mung kanggo pesenan rapat, lan ora ana maneh kesempatan sing ilang amarga tindakake kanthi alon. Fitur Chili Piper Kalebu Chili Piper nyedhiyakake prospek karo pengalaman jadwal sing luwih apik kanggo