Dhaptar Perencanaan Kampanye Pemasaran: 10 Langkah Kanggo Asil sing Unggul

Nalika aku terus kerja bareng karo klien babagan kampanye lan inisiatif pemasaran, aku asring ngerti manawa ana kesenjangan ing kampanye pemasaran sing ngalangi supaya ora bisa nemoni maksimal. Sawetara temuan: Kurang kajelasan - Pemasar asring tumpang tindih ing lelungan tuku sing ora nyedhiyakake kejelasan lan fokus ing tujuan para pamirsa. Kurang arah - Pemasar asring nindakake tugas banget nalika ngrancang kampanye nanging paling ora kejawab

Asil Survei: Kepiye Pemasar Menanggapi Pandemi lan Lockdown?

Nalika kunci dikunci lan luwih akeh karyawan sing bali menyang kantor, kita kepengin nyelidiki tantangan sing diadhepi para usaha cilik amarga pandemi Covid-19, sing ditindakake sajrone lockdown kanggo ngembangake bisnis, apa wae sing wis ditindakake , teknologi sing digunakake suwene iki, lan apa rencana lan pandangane mbesuk. Tim ing Tech.co nganalisa 100 bisnis cilik babagan cara ngatur nalika kunci. 80% saka

Napa Tim Penjualan lan Pemasaran Perlu ERP Cloud

Pemimpin pemasaran lan sales minangka komponen integral kanggo ngasilake penghasilan perusahaan. Departemen pemasaran duwe peran penting kanggo promosi bisnis, rinci babagan penawaran, lan nggawe pembedane. Pemasaran uga ngasilake minat marang produk lan nggawe prospek utawa prospek. Ing konser, tim sales fokus ing konversi prospek menyang pelanggan sing mbayar. Fungsi kasebut gegandhengan banget lan kritis kanggo sukses bisnis kanthi sakabehe. Amarga pengaruh penjualan lan pemasaran ing

Amanat Pemasaran Anyar: Pendapatan, Utawa Liyane

Pengangguran mudhun dadi 8.4 persen ing wulan Agustus, amarga Amerika alon-alon pulih saka pucuk pandemi. Nanging karyawan, khusus para profesional penjualan lan pemasaran, bali menyang lanskap sing beda banget. Lan ora kaya apa-apa sing sadurunge kita tingali. Nalika aku gabung karo Salesforce ing taun 2009, kita isih ana ing resesi Great Resesi. Mentalitas kita minangka pemasar langsung dipengaruhi dening pengetatan sabuk ekonomi sing nembe wae kedadeyan ing jagad iki. Iki nalika ramping. Nanging

Kepiye Perusahaan Barang Kemasan Konsumen Nggunakake Data Gedhe?

Yen ana siji industri ing endi ton data dijupuk terus-terusan, ing industri Barang Kemasan Pelanggan (CPG). Perusahaan CPG ngerti manawa Big Data iku penting, nanging dheweke isih durung bisa nyambut gawe ing saben dinane. Apa Barang Paket Konsumen? Barang rangkep konsumen (CPG) minangka barang sing digunakake saben dinane dening rata-rata konsumen sing mbutuhake penggantian utawa penambahan rutin, kayata panganan, omben-omben, sandhangan, tembako, dandanan, lan kluwarga

Apa Strategi Pemasaran?

Suwene pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis ngrewangi para pelanggan Salesforce nggawe strategi babagan cara paling nggunakake platform sing duwe lisensi. Iki minangka kesempatan sing menarik lan sing nggawe aku kaget. Wis dadi karyawan awal ExactTarget, aku seneng banget karo kemampuan Salesforce tanpa wates lan kabeh produk sing kasedhiya. Kesempatan iki dakgayuh liwat mitra Salesforce sing duwe reputasi apik kanggo ngetrapake, ngembangake, lan nggabungake

Mikir Desain: Nglamar Kegiatan Mawar, Bud, Duri menyang Pemasaran

Minggu iki pancen nyenengake nalika aku kerja bareng karo konsultan perusahaan saka Salesforce lan perusahaan liyane kanggo ndeleng kepiye cara nambah sesi strategi kanggo para pelanggan. Kesenjangan gedhe ing industri kita saiki yaiku perusahaan asring duwe anggaran lan sumber daya, kadang duwe alat, nanging asring ora duwe strategi kanggo miwiti rencana eksekusi sing cocog. Siji aplikasi sing ditindakake ing meh kabeh pelanggan

Apa sing diarani Marketing Kesehatan?

Nalika sampeyan ngalami kacilakan mobil, tiba utawa ngalami cedera parah liyane, sing pungkasan sampeyan mikir yaiku ruang darurat sing pengin dikunjungi adhedhasar papan iklan, papan reklame utawa email pungkasan sing sampeyan tingali . Corong penjualan pancen ora ditrapake nalika darurat. Nanging, pemasaran kesehatan luwih saka marketing departemen darurat lan unit perawatan intensif. Rumah sakit, klinik perawatan mendesak, lan pusat kesehatan tanggung jawab