Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

Tren Pemasaran: Bangkit Duta Besar lan Era Pencipta

2020 kanthi dhasar ngowahi peran media sosial ing urip konsumen. Iki dadi garis urip kanggo kanca-kanca, kulawarga lan kolega, forum kanggo aktivisme politik lan pusat acara maya lan rencana sing spontan lan direncanakake. Pangowahan kasebut ndadekake dhasar tren sing bakal mbentuk maneh media pemasaran media sosial ing taun 2021 lan liya-liyane, sing nggunakake kekuwatan duta duta merek bakal nyebabake era pemasaran digital anyar. Waca terus kanggo wawasan babagan

6 Tren Teknologi ing taun 2020 Saben Marketer Kudu Dikenal

Ora rahasia manawa tren pemasaran muncul kanthi owah-owahan lan inovasi teknologi. Yen sampeyan pengin bisnis tampil, nggawa pelanggan anyar lan tambah visibilitas online, sampeyan kudu proaktif babagan pangowahan teknologi. Pikirake tren teknologi kanthi rong cara (lan pola pikir sampeyan bakal nggawe bedane antarane kampanye lan jangkrik sing sukses ing analytics): Utawa njupuk langkah-langkah kanggo sinau tren lan ngetrapake, utawa bakal ditinggal. Ing iki

Lima CMO Tren Pemasaran kudu Ditindakake ing taun 2020

Napa Sukses gumantung karo strategi sing nyerang. Sanajan nyuda anggaran pemasaran, CMO isih optimis babagan kemampuan kanggo nggayuh target ing taun 2020 miturut Survei Belanja CMO 2019-2020 Gartner. Nanging optimisme tanpa tumindak ora produktif lan akeh CMO sing gagal ngrancang wektu angel ing ngarep. CMO saiki luwih trampil tinimbang ing resesi ekonomi pungkasan, nanging ora ateges dheweke bisa mudhun kanggo nantang tantangan

3 Kesalahan Pemasaran Top sing Nggawe Bisnis Anyar

Napa sampeyan miwiti bisnis? Aku bakal menehi taruhan yen "amarga aku kepengin dadi pemasar" dudu wangsulan sampeyan. Nanging, yen sampeyan kaya atusan pemilik usaha cilik sing aku kerja bareng, sampeyan bisa uga sadhar udakara 30 detik sawise sampeyan mbukak lawang yen sampeyan ora dadi pemasar, sampeyan ora bakal dadi pemilik bisnis cilik suwe banget. Lan, sejatine dikandhani, sampeyan bakal frustasi amarga sampeyan ora seneng