Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan