Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Review Piranti Lunak, Saran, Comparison, Lan Situs Penemuan (65 Sumber Daya)

Sawetara wong kepingin weruh kepiye aku bisa nemokake macem-macem platform teknologi lan sales lan marketing ing njaba sing durung nate dingerteni, utawa bisa uga beta. Kajaba tandha sing wis dakwujudake, ana sawetara sumber daya sing bisa ditemokake kanggo golek alat. Aku bubar nuduhake dhaptar karo Matthew Gonzales lan dheweke nuduhake sawetara favorit lan nggawe aku miwiti

Telung Kunci kanggo Ngatasi Masalah Teknologi Massive Pemasaran

Kerep banget, teknologi dadi wujud sukses. Aku uga salah. Tech gampang dituku lan mulane, rasane kaya upgrade cepet! Dasawarsa pisanan taun 2000-an yaiku babagan mlebu, mula kita balapan menyang otomatisasi pemasaran kanthi mbukak tangan, kanthi pesenan tuku lan pandhuan definitif - kita lagi mlaku lan mbukak platform sing anyar. Kita nutupi blinders nalika nerangake

Napa Martech minangka Imperatif Strategis kanggo Pertumbuhan Bisnis

Teknologi pemasaran wis saya maju sajrone dasawarsa pungkasan, apa maneh taun-taun kasebut. Yen sampeyan durung nangkep Martech, lan kerja ing marketing (utawa adol), luwih becik sampeyan mlebu sadurunge sampeyan ditinggalake! Teknologi pemasaran anyar menehi kesempatan bisnis kanggo nggawe kampanye pemasaran sing efektif lan bisa diukur, nganalisa data pemasaran kanthi real-time, lan ngotomatisasi pemasaran supaya bisa nambah konversi, produktivitas lan ROI, nalika nyuda biaya, wektu lan inefisiensi.