MQLs Passé - Apa Sampeyan Nggawe MQM?

MQM minangka mata uang pemasaran anyar. Rapat sing nduweni kualifikasi pemasaran (MQM) karo prospek lan pelanggan nglakokake siklus penjualan luwih cepet lan nambah pipa penghasilan kanthi luwih apik. Yen sampeyan ora nggawe digital babagan kampanye pungkasan sing nyebabake menang luwih akeh, saiki wayahe mikir babagan inovasi pemasaran paling anyar. Kita bakal dadi transisi ganti game saka jagad MQL menyang donya ing endi pratondho sing siyap dadi mata uang pemasaran utama. Ing

Cara Ngasilake Nganggo Otomatisasi Pemasaran

Kita wis nulis kanthi jero babagan strategi otomatisasi pemasaran, fitur apa sing kritis, lan tantangan kanggo nglakokake strategi kasebut kanggo ngarahake petunjuk. Tujuan otomatisasi pemasaran yaiku nyembunyikan kesenjangan kritis ing antarane penjualan lan pemasaran, sing pungkasane bisa nyebabake departemen penjualan ing wektu sing tepat. Iki mbantu nambah kualitas timbal uga nyuda upaya sing dibutuhake kanggo nutup adol. Pungkasane, iki nambah jumlah petunjuk, regane