Apa Pengaruhe Pemasaran Media Sosial?

Apa sing diarani pemasaran media sosial? Aku ngerti yen orane kaya pitakon dhasar, nanging pancen pancen kudu diskusi. Ana sawetara dimensi kanggo strategi pemasaran media sosial sing apik uga hubungan sing ana gandhengane karo strategi saluran liyane kayata konten, telusuran, email lan seluler. Ayo bali menyang definisi pemasaran. Pemasaran minangka tumindak utawa bisnis riset, ngrancang, nglakokake, promosi lan adol produk utawa layanan. Media sosial yaiku a

Repurpose House: Ndhukung Lalu Lintas Luwih Akeh lan Nganggo Layanan Konten Media Sosial sing Bisa Dituduhake

Bisnis, kalebu duweke saya, terus-terusan nggawe konten anyar lan apik tenan kanggo situs - kalebu video, podcast, lan artikel. Sanajan nggawe apik tenan, umume umure siklus cendhak kanggo konten kasebut suwe-suwe ... mula investasi ing konten sampeyan ora bisa ditindakake. Minangka salah sawijining alesan kenapa aku meksa supaya para klien mikir luwih akeh babagan nggawe perpustakaan konten tinimbang aliran produksi konten sing ora ana enteke. Ana

Kepiye Nggawe Yuta Dolar Bisnis B2B Kanthi Video LinkedIn

Video wis entuk tugas minangka salah sawijining alat pemasaran paling penting, kanthi 85% bisnis nggunakake video kanggo nggayuh target pemasaran. Yen mung ndeleng pemasaran B2B, 87% pemasar video nggambarake LinkedIn minangka saluran sing efektif kanggo nambah tarif konversi. Yen wirausahawan B2B ora nggunakake kesempatan iki, mula bakal ilang. Kanthi nggawe strategi merek pribadi sing fokus ing video LinkedIn, aku bisa nambah bisnis dadi luwih saka

Panas saka Panas: Ngenalake Resep Saos Rahasia Anyar kanggo Pemasaran ing LinkedIn

Setahun kepungkur, LinkedIn nuduhake resep khusus ing omah. Nalika ngeculake Sauce Rahasia: Kepiye LinkedIn Nggunakake LinkedIn kanggo Pemasaran, dheweke nggawe kabeh taktik lan tips sing digunakake dening tim Solusi Pemasaran LinkedIn nalika nglakokake kampanye ing platform dhewe. Saiki, dheweke nggawa kembali Saus Rahasia lan nambah panas. Botol sing padha. Roso liyane Kemampuan kanggo ngidinke rempah-rempah sing dhuwur kalebu latihan lan pengulangan. Suwe-suwe, sampeyan

Negara Pemasaran Media Sosial 2015

Kita nuduhake informasi profil lan demografi ing saben jaringan sosial sing populer, nanging ora nyedhiyakake akeh informasi babagan pangowahan prilaku lan pengaruh media sosial. Mobile, eCommerce, pariwara, hubungan umum lan uga pemasaran mesin telusuran lagi dipengaruhi pemasaran media sosial. Kasunyatane yaiku ... yen bisnis sampeyan ora marketing ing media sosial, sampeyan bakal kelangan kesempatan sing gedhe. Kasunyatane, 33% pemasar ngidentifikasi media sosial minangka