6 Conto Alat Pemasaran Nggunakake Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan buatan (AI) kanthi cepet dadi salah sawijining tembung kunci pemasaran sing paling populer. Lan kanthi alesan sing apik - AI bisa mbantu ngotomatisasi tugas sing bola-bali, nggawe pribadi upaya marketing, lan nggawe keputusan sing luwih apik, luwih cepet! Nalika nambah visibilitas merek, AI bisa digunakake kanggo macem-macem tugas, kalebu marketing influencer, nggawe konten, manajemen media sosial, generasi timbal, SEO, nyunting gambar, lan liya-liyane. Ing ngisor iki, kita bakal ndeleng sawetara sing paling apik

7 Strategi sing Digunakake Pemasar Afiliasi Sukses Kanggo Ngasilake Pendapatan Kanggo Merek sing Dipromosikan

Pemasaran afiliasi minangka metodologi ing ngendi wong utawa perusahaan bisa entuk komisi kanggo marketing merek, produk, utawa layanan perusahaan liyane. Apa sampeyan ngerti yen pemasaran afiliasi mimpin perdagangan sosial lan ana ing liga sing padha karo marketing email kanggo ngasilake revenue online? Iki digunakake dening meh kabeh perusahaan lan, mula, minangka cara sing apik kanggo para influencer lan penerbit kanggo nggabungake menyang aktivitas. Statistik Kunci Pemasaran Afiliasi Akun pemasaran afiliasi liwat

Cara Nggunakake TikTok Kanggo Pemasaran B2B

TikTok minangka platform media sosial sing paling cepet tuwuh ing saindenging jagad, lan duweni potensi tekan luwih saka 50% saka populasi diwasa AS. Ana akeh perusahaan B2C sing nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake TikTok kanggo mbangun komunitas lan nambah dodolan, contone kaca TikTok Duolingo, nanging kenapa kita ora ndeleng luwih akeh pemasaran bisnis-kanggo-bisnis (B2B) TikTok? Minangka merek B2B, bisa gampang dibenerake

Masa Lalu, Saiki, lan Masa Depan lanskap Pemasaran Influencer

Dasawarsa kepungkur wis dadi salah sawijining wutah gedhe kanggo marketing influencer, netepake minangka strategi sing kudu diduweni kanggo merek ing upaya kanggo nyambungake karo pamirsa utama. Lan daya tarik kasebut bakal tahan amarga luwih akeh merek katon partner karo influencer kanggo nduduhake keasliane. Kanthi mundhake e-commerce sosial, redistribusi biaya iklan menyang marketing influencer saka televisi lan media offline, lan tambah adopsi piranti lunak pamblokiran iklan sing ngganggu.

Statistik Pemasaran Konten B2B kanggo 2021

Pemasar Konten Elit ngembangake artikel sing luar biasa lengkap babagan Statistik Pemasaran Konten sing kudu dicerna saben bisnis. Ora ana klien sing ora kalebu marketing konten minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé. Kasunyatane, para panuku, utamane para panuku bisnis-kanggo-bisnis (B2B), nggoleki masalah, solusi, lan panyedhiya solusi. Pustaka konten sing dikembangake kudu digunakake kanggo nyedhiyakake kabeh rincian sing dibutuhake kanggo menehi jawaban uga