Kepiye Pemasar Email Nggunakake Analitik Prediktif Kanggo Ngapikake Asil E-commerce

Muncule analytics prediktif ing marketing email wis dadi populer, utamane ing industri e-commerce. Nggunakake teknologi marketing prediktif nduweni kemampuan kanggo nambah penargetan, wektu, lan pungkasane ngowahi bisnis luwih akeh liwat email. Teknologi iki nduweni peran penting kanggo ngenali produk apa sing bakal dituku pelanggan, kapan bakal tuku, lan konten sing dipersonalisasi sing bakal mimpin kegiatan kasebut. Apa Pemasaran Prediktif? Pemasaran prediktif minangka strategi

Kepiye Parameter UTM Ing Email Bisa Kanthi Kampanye Google Analytics?

Kita nindakake sawetara proyek migrasi lan implementasine panyedhiya layanan email kanggo klien kita. Sanajan ora asring ditemtokake ing pratelan kerja, salah sawijining strategi sing tansah kita gunakake yaiku mesthekake manawa komunikasi email kanthi otomatis diwenehi parameter UTM supaya perusahaan bisa mirsani pengaruh marketing lan komunikasi email ing lalu lintas situs sakabèhé. Iki minangka rincian penting sing asring dilalekake ... nanging ora mesthi. Apa sing

Cara Nggawe GIF Animasi Kanggo Kampanye Pemasaran Email Sabanjure Nggunakake Photoshop

Kita seneng banget nggarap klien kunci Closet52, toko busana online sing dicap lan dibangun saka wiwitan kanggo perusahaan fashion sing mapan lan kondhang ing New York. Kepemimpinan dheweke mesthi nggarap ide kolaborasi kanggo kampanye utawa strategi sabanjure sing bakal ditindakake. Minangka bagéan saka implementasine, kita masang Klaviyo kanggo Shopify Plus. Klaviyo minangka platform otomatisasi pemasaran sing kondhang kanthi integrasi sing ketat banget