Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik. Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap menehi kontrak kanggo platform sing regane udakara setengah yuta dolar

Strategi Pemasaran Lokal kanggo Bisnis Multi-Lokasi

Ngoperasikake bisnis multi-lokasi sing sukses iku gampang… nanging mung yen sampeyan duwe strategi pemasaran lokal sing bener! Saiki, bisnis lan merek duwe kesempatan kanggo nggedhekake jangkauan pelanggan lokal amarga digitalisasi. Yen sampeyan duwe merek utawa nduweni bisnis ing Amerika Serikat (utawa negara liya) kanthi strategi sing pas, sampeyan bisa nambah produk lan layanan menyang calon pelanggan ing saindenging jagad. Bayangake bisnis multi-lokasi minangka

Cheetah Digital: Cara Nggawe Pelanggan ing Ekonomi Trust

Pelanggan wis nggawe tembok kanggo nglindhungi awake dhewe saka aktor sing ala, lan wis nambah standar kanggo merek sing nggunakake dhuwit. Pelanggan pengin tuku saka merek sing ora mung nduduhake tanggung jawab sosial, nanging sing uga ngrungokake, njaluk idin, lan nggawe privasi kanthi serius. Iki sing diarani ekonomi kapercayan, lan kabeh merek kudu duwe prioritas utama strategi. Exchange Value Kanthi individu sing kena luwih saka

Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

Drip: Apa Manajer Hubungan Pelanggan E-niaga (ECRM)?

Platform Manajemen Hubungan Pelanggan E-niaga nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane toko e-niaga lan para pelanggan kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake sing bakal nyebabake loyalitas lan penghasilan. ECRM duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang Penyedia Layanan Email (ESP) lan fokus pelanggan luwih akeh tinimbang platform Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Apa sing diarani ECRM? ECRM nguatake pamilik toko online kanggo ngerti kabeh pelanggan sing unik — kapinterane, tuku, lan prilaku - lan menehi pengalaman pelanggan kanthi migunani kanthi skala kanthi nggunakake data pelanggan sing dikumpulake ing saluran pemasaran terintegrasi.

Alat Paling apik kanggo Pemasaran Email Woocommerce

Woocommerce minangka plugin sing paling populer lan bisa dibantah minangka salah sawijining plugin eCommerce paling apik kanggo WordPress. Iki minangka plugin gratis sing gampang lan gampang kanggo nyiyapake lan digunakake. Mesthi wae cara paling apik kanggo nggawe situs web WordPress dadi toko e-commerce sing fungsional! Nanging, kanggo entuk lan njaga pelanggan, sampeyan mbutuhake luwih saka toko eCommerce sing kuat. Sampeyan mbutuhake strategi pemasaran email sing kuwat kanggo njaga klien lan ngowahi

Freshsales: Narik, Mikat, Nutup, lan Nurture Kanggo Bisnis Sampeyan Ing Siji Platform Penjualan

Umume platform CRM lan enablement sales ing industri mbutuhake integrasi, sinkronisasi, lan manajemen. Ana tingkat kegagalan sing dhuwur ing panggunaan alat kasebut amarga ngganggu organisasi sampeyan, umume mbutuhake konsultan lan pangembang supaya kabeh bisa digunakake. Ora kalebu tambahan wektu sing dibutuhake ing entri data lan banjur ora ana intelijen utawa wawasan babagan perjalanan prospek lan pelanggan. Freshsales yaiku