Napa Pemasaran lan Tim IT Kudu Nuduhake Tanggung Jawab Keamanan Siber

Pandemi nambah kabutuhan saben departemen ing organisasi supaya luwih nggatekake keamanan siber. Iku ndadekake pangertèn, tengen? Luwih akeh teknologi sing digunakake ing proses lan pakaryan saben dinane, luwih rentan kanggo pelanggaran. Nanging adopsi praktik cybersecurity sing luwih apik kudu diwiwiti karo tim pemasaran sing wis ngerti. Cybersecurity biasane dadi perhatian kanggo pimpinan Teknologi Informasi (IT), Kepala Petugas Keamanan Informasi (CISO) lan Kepala Petugas Teknologi (CTO).

Sellfy: Gawe Produk Adol utawa Langganan Bisnis E-dagang Sampeyan sajrone Menit

Sellfy minangka solusi eCommerce sing gampang digunakake kanggo para pangripta sing pengin adol produk digital lan fisik uga langganan lan print-on-demand - kabeh saka siji storefront. Apa iku eBook, musik, video, kursus, barang dagangan, dekorasi omah, grafis, utawa jinis bisnis liyane. Miwiti kanthi gampang - Nggawe toko ing sawetara klik. Ndhaptar, nambah produk, ngatur toko lan sampeyan lagi urip. Tuwuh gedhe - Gunakake fitur marketing sing dibangun kanggo nambah dodolan lan bisnis.

Langganan Newsletter Ing Profil Twitter Minangka Win-Win Kanggo Pemasar Email lan Lengganan

Ora rahasia manawa newsletter menehi garis komunikasi langsung karo para pamirsa, sing bisa menehi kesadaran lan asil sing luar biasa kanggo komunitas utawa produke. Nanging, nggawe dhaptar email sing akurat bisa mbutuhake akeh wektu lan gaweyan kanggo pangirim lan sing nampa. Kanggo pangirim, praktik paling apik kayata njaluk ijin pangguna kanggo dihubungi, validasi alamat email liwat pendekatan opt-in siji utawa kaping pindho lan tetep dhaptar email sampeyan