Apa Sampeyan Entuk Saran Ala Saka Pemasar Utama?

Mungkin aku wis suwe banget main game. Kayane luwih akeh wektu kanggo industri iki, saya sithik wong sing saya hormati utawa dirungokake. Iki ora ateges aku ora duwe wong sing dakkarepake, mung aku dadi bosen karo akeh sing ngerti. Ati-ati karo nabi-nabi palsu, sing mara ing sandhangan wedhus, nanging ing njero asu ajag serigala. Matt. 7:15 Ana sawetara alasan…

Nuduhake Buku Pemasaran Favorit liwat Audible

Wis suwe wiwit dadi langganan Audible nanging aku bubar miwiti gawe maneh. Konten sing bisa dirungokake kalebu luwih saka 250,000 program audio saka penerbit buku audio, penyiar, penghibur, penerbit majalah lan koran, lan panyedhiya informasi bisnis. Audible uga dadi panyedhiya utama produk audio lisan kanggo iTunes Store Apple. Aku duwe luwih akeh wektu kanggo ngrungokake buku nalika nyopir utawa nyambut gawe tinimbang nggunakake wektu kanggo maca.

12 Piwulang sing Diaplikasi saka Kepemilikan Ekstrim nganti Pemasaran

Pelaksanaane strategi pemasaran sing gedhe yaiku saldo macem-macem variabel. Tanpa rencana sing cukup lan strategi jangka panjang, upaya pemasaran sing lincah bisa ngganggu merek. Nanging upaya pemasaran sing alon lan kritis bisa menehi gaya. Ing endi wae ing tengah yaiku sukses, mbutuhake fokus terus ing target jangka panjang organisasi, nanging duwe sumber daya sing bisa ngowahi arah lan strategi kanthi wektu nyata nalika asil diwiwiti. Aku bubar maca Kepemilikan Ekstrim: Kepiye US Navy Seal

Media Sosial lan Sukses: Cutting vs Prolonging

Umume sukses pemasaran pancen ana rong tumindak, yaiku nyuda lan ndawakake. Nalika ndeleng strategi pemasaran sing garing lan ora ngasilake asil, mula kita bakal cepet nglereni… luwih becik performa strategi umume. Kajaba iku, nalika ndeleng strategi ngasilake asil sing apik… kita kerja keras kanggo nambah asil. Minangka conto, aku nyoba nindakake iki saben dina karo blog. Nalika aku ngelingi manawa akeh

Aplikasi Webtrends Maju menyang Webtrends Sosial

Klien kita, Webtrends, terus ningkatake penawaran lan nyelehake media sosial, aplikasi, lan analytics luwih jero. Dina iki dheweke ngeculake Webtrends Sosial. Ndhaptar kanggo demo yen sampeyan pengin ndeleng review lengkap lan demonstrasi Webtrends Sosial. Webtrends Sosial wis diwasa dadi suite pemasaran sosial kanthi fitur lengkap. Webtrends nambahake kemampuan manajemen tembok anyar, nutup kesenjangan kritis karo platform aplikasi liyane ing pasar. Kirim nganyari menyang tembok ing