Nulungi Pemberontakan Pemasaran

Nalika aku ketemu Mark Schaefer, aku langsung ngerti pengalaman lan wawasan sing jero. Mark makarya karo perusahaan utama babagan cara kanggo ningkatake upaya pemasaran. Nalika aku dadi praktisi sing kompeten ing industri iki, aku ndeleng sawetara pemimpin kanggo sesanti - Mark minangka salah sawijining pimpinan sing dakgatekake. Nalika Mark minangka veteran pemasaran sing wis trampil, aku uga ngerti yen dheweke dadi kepala sekolah pertama

Sing Apik, Sing Gedhe, lan medeni kanthi Intelijen Ponggawa

Nalika aku dibebasake kanthi terhormat saka Angkatan Laut ing taun 1992, wektu iku sampurna. Aku kerja ing Virginian-Pilot ing Norfolk, Virginia - perusahaan sing nggunakake Inovasi IT kanthi lengkap minangka strategi utama. Kita nginstal serat lan ngilangi satelit baris saka situs, kita minangka kontroler logika sing bisa diprogram kanthi hard menyang PC lan njupuk data sing mbantu kita ngrampungake pangopènan liwat Intranet, lan perusahaan induk, Landmark Komunikasi, wis nandur modhal njupuk koran

Kejelasan Nyerang Buzzwordsmithiness Nalika Kontak

Kanca apikku suwene pirang-pirang taun yaiku Steve Woodruff, sawijining Konsultan Kejelasan sing ngumumake (lan duwe bakat), terus nuduhake sawetara pamicara pemasaran sing ora lucu ing situs web lan profil media sosial. Dheweke nuduhake favorit kabeh wektu karo aku saka sawetara taun kepungkur: Kita wis ngrintis model anyar kanggo pertumbuhan berkelanjutan, sing didhasarake konsumen adhedhasar prinsip sistem adaptasi kompleks. Iki minangka premis anyar kanggo strategi kanggo jagad sing ngalami perubahan struktural sing jero:

Visibilitas lan Ganjaran liwat Pengaruh

Sugeng kanca kita, Mark Schaefer, sing bubar diwawancarai ing CBS babagan bukune anyar, Return On Influence: Kekuwatan Revolusi Klout, Skor Sosial, lan Pemasaran Pengaruh. Kita wis wawancara hebat karo Mark Schaefer sawetara minggu kepungkur ing acara radio. Salah sawijining kunci ing wawancara sing pancen dakreseni yaiku semangat Markus supaya media sosial menehi sapa wae kesempatan kanggo nduwe visibilitas lan entuk hadiah adhedhasar