Sweetspot: Dasbor Digital sing Pertama, Ponsel

Kemungkinan sampeyan nemokake siji utawa platform dashboard digital sawetara wulan kepungkur. Iki beda-beda gumantung saka paket plug-and-play sing nggabungake metrik media sosial lan analitik web winates, nganti ekosistem perusahaan sing nggabungake macem-macem sumber data lan fitur pamrentahan. Sweetspot nduweni tujuan kanggo nggawa kategori pungkasan menyang level anyar, kanthi tujuan supaya luwih gampang tinimbang "konsumen data" perusahaan tumindak miturut metrik. Ing