7 Piwulang Kanggo Eceran Ing Jaman E-Niaga

E-Commerce njupuk alih industri ritel sak menit. Luwih angel nggawe toko bata lan mortir tetep luwih angel. Kanggo toko bata lan mortir, dudu babagan nyedhiyakake inventaris lan ngatur akun lan penjualan. Yen sampeyan mbukak toko fisik, sampeyan kudu pindhah menyang level sabanjure. Menehi pembeli alesan sing angel kanggo nglampahi wektu teka ing toko sampeyan. 1. Nyedhiyakake Pengalaman, Ora Mung Produk

Masa Depan Ora Nduwe Pakaryan lan Ora Pernah Dadi

Paranoia babagan masa depan intelijen buatan, robotika, lan otomatis kudu mandheg. Saben revolusi industri lan teknis ing sejarah mbukak manungsa nganti ora ana gandhengane kanggo ngetrapake bakat lan kreatifitas. Iki ora amarga sawetara proyek ora ilang - mesthine padha wae. Nanging padamelan kasebut diganti karo lapangan kerja anyar. Nalika nggoleki kantorku dina iki lan nyemak gaweyane, kabeh anyar! Aku nonton lan saiki ing AppleTV,

Masa Depan Martech

Teknologi Pemasaran saiki lan masa depan dibahas lan dijupuk ing Konferensi Martech sing wiwitan ing Boston. Iki minangka acara sing wis laris sing nglumpukake macem-macem pamimpin pamikiran ing jagad Martech. Sadurunge, aku duwe kesempatan kanggo nyambung karo ketua konferensi, Scott Brinker, kanggo ngrembug babagan evolusi industri lan kepiye peran Kepala Teknologi Teknisi dadi peran sing kudu ana ing organisasi pemasaran ing saindenging jagad. Ing pacelathon kita, Scott

Kepiye Teknologi Nggawe Masa Depan Pemasaran

Cetha manawa masa depan pemasaran ana ing aplikasi seluler, lan ana akeh ruangan sing bakal tuwuh; saiki, mung 46% perusahaan sing duwe aplikasi seluler. Ing ndhuwur komunikasi seluler, Big Data nyedhiyakake kesempatan liyane kanggo tuwuh, nanging 71% CMO durung siyap kanggo bledosan data. Mobile nggawe masa depan pemasaran 46% perusahaan sing saiki duwe versi seluler situs web lan 30% bakal ngetutake

Masa Depan Mobile

Saben sawetara dina, aku lan putri mbantah sapa sing duwe tali pengisian. Aku kepengin banget ari lan dheweke cenderung ninggali ari dheweke ing mobil. Yen telpon loro-lorone dadi persentase muatan siji digit… awas! Telpon wis dadi bagean saka wong liya. Iki minangka jaringan koneksi kanggo kanca, perekam memori saiki, kanca sing ngelingake apa sing bakal ditindakake, lan uga

Ing 25 Taun Sabanjure, Ramalan Kula

Seneng mikir mbesuk lan apa sing bakal ditrapake. Mangkene koleksi ramalanku ... Monitor komputer bakal fleksibel, entheng, jembar lan regane murah. Umume digawe saka plastik, pangolahan manufaktur bakal luwih murah lan luwih murah. Konvergensi telpon, televisi, lan komputasi bakal rampung. Mobil lan pesawat isih bakal nganggo bensin. Energi Amerika Serikat isih bakal akeh disedhiyakake dening batu bara. Piranti lunak komputer bakal ilang,