Ngatur CTA utawa Iklan nganggo WordPress

Kita mbukak kombinasi tuku iklan ing situs - kalebu spanduk tumindak kanggo promosi layanan, iklan afiliasi perusahaan sing dipercaya, lan iklan sing disponsori karo perusahaan sing wis dipilih kanggo dadi mitra. Kombinasi paket sing beda-beda cukup rumit, mula kita nggabungake pariwara ing tema kanggo ngatur iklan bergambar. Digabungake karo pilihan visibilitas Jetpack karo widget, nyelehake ajakan-ajeg utawa iklan sing relevan lan dinamis gampang banget dirampungake