WittyParrot: Otomasi Pengetahuan kanggo Komunikasi Sales lan Marketing

Ing laporan saka Institut Global McKinsey, Ekonomi sosial: Mbukak kunci nilai lan produktivitas liwat teknologi sosial, peneliti nemokake manawa rata-rata tenaga kerja mbuwang 28 jam saben wulan nggoleki lan nggawe dokumen. Mung 10% dokumen ing perusahaan sing duwe format migunani. Lan nganti 80% jaminan penjualan lan pemasaran malah ora digunakake. Pemasar ditantang kanggo njamin olahpesen lan konsistensi merek ing saindenging organisasi, uga kanggo ngukur

KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet. Iki